Fieldtrial Labrador Ruby: Introductie

Home

Ruby (Bettie) Of a Quiet Spot

Introductiepagina Ruby

 
Ruby 3 maanden

Even voorstellen

Meggie, de moeder van Ruby 8 weken oud Ruby is op vrijdag 7 augustus 2020 in de kennel Of a Quiet Spot in Roosendaal geboren als Bettie Of a Quiet Spot met het NHSB-nummer 3203727. Samen met nog 2 broertjes en 4 zusjes. Moeder is Go Back Marina Bay, roepnaam Meggie, NHSB-nummer: 3118889; geboren op 17 april 2018 (de linkerfoto) Op de rechterfoto staat de vader van het nest: Joker Of the Spring Cottage, NHSB-nummer 2998761; geboren op 27-03-2015. Beide ouders zijn voor aanvang van dekking getest op mogelijk afwijkende erfelijkheidsfactoren. Bij beide honden zijn geen afwijkingen gevonden en zijn goedgekeurd. Meggie en Joker zijn Labrador Retrievers en behoren tot de zogeheten werklijn: Fieldtrial Labradors (zie Labrador als jachthond).

Ruby is sinds 27 september 2020 onderdeel van ons gezin en huishouden. De pagina's op dit gedeelte van deze website gaan over het wel en wee, het lief en leed van onze Labrador in haar eerste levensjaar tot aan haar volwassenheid tot het vijfde levensjaar. We leggen onze ervaringen en activiteiten rond en met Ruby vast. In eerste instantie voor ons zelf als een soort van dagboek waarin we naar believen terug kunnen bladeren. We denken en hopen dat onze ervaringen met Rufus - onze vorige hond - goed van pas zullen komen bij de opvoeding en het begeleiden van de ontwikkeling van Ruby (zie Homepage Rufus).

 

Het eerste jaar dat Ruby in ons leven komt, verschijnt er op regelmatige basis een update. Na een jaar gaan we over tot maandelijkse updates. Na de volwassenheid verschijnen updates 1x in de 3 maanden. Als Ruby vijf jaar is, stoppen we met regelmatige updates. Enkel bij zeer uitzonderlijke zaken zal er een wijziging in de site gemaakt worden.


Mijn website is in 2006 in eerste instantie opgezet, om onze kinderen in het buitenland tijdelijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen van en bij Rufus. Van lieverlee kwam er echter zoveel bezoek op de website - tussen de 9.000 tot 15.000 unieke bezoekers per jaar - dat ik toen maar besloten heb om door te gaan.


Navigeren op deze site
Door de uitgebreidheid van de site, raak je mogelijk de weg snel kwijt. De navigatiebalk bovenin iedere pagina probeert je te helpen om de weg terug vinden. Links in de navigatiebalk staat een knop 'Homepage Ruby'. Als je de weg kwijt bent, klik dan op deze knop. Je krijgt een overzicht van de perioden, waarover de onderdelen gaan. Je kunt voor de verschillende periodes in het leven van Ruby kiezen. Vooral de beginjaren van Ruby zullen redelijk uitgebreid zijn. Wil je naar een ander jaar, moet dit altijd via de knop 'Homepage Ruby'. Door de vele foto´s en videofragmenten kan het downloaden van de pagina´s de eerste keer even duren! Wil je terug naar de homepage van de website klik je op de knop Home rechtsboven de navigatiebalk.

<<terug naar boven>>

NSHB gegevens Rubystamboom NSHB Rubystamboom NSHB Ruby

1 maand 2 maanden

Klik op een foto om het te vergroten. Gebruik de pijltjestoets of klik op de pijlen in de foto om te navigeren. Om de foto te sluiten klik op het kruis onder de vergrote foto


Van iedere maand een foto van Ruby

1 maand 2 maanden 3 maanden 4 maand 5 maand
Last update: 9/02/21
"info@ronvanraalten.nl"

Gastenboek